11 Nisan 2015 Cumartesi 15:21
Tatvanlı öğrencilerin Türkiye finali sevinci

BİTLİS (AA) -aa_picture_20150409_5002339_web.jpg

Malatya’da, Ankara, Malatya, Van gibi büyükşehir takımlarının yer aldığı grupta rakiplerini yenerek Karabük'te yapılacak Türkiye final müsabakalarına katılmaya hak kazanan Selahaddin Eyyubi Ortaokulu küçük erkekler voleybol takımı, elde edilen başarı sonrası Tatvan Kaymakamı Murat Erkan'ı ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, Okul Müdürü Şerafettin Benice, Beden Eğitimi Öğretmeni Ayhan Anış ile birlikte öğrencileri makamında kabul eden Kaymakam Erkan, elde edilen başarıdan ötürü genç sporcuları tebrik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erkan, "Bu önemli başarıdan dolayı öncelikle başarının mimarı öğrencilerimizi tebrik ediyor, ayrıca başarıdaki emeklerinden dolayı da öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.04.2015 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.