21 Ekim 2015 Çarşamba 21:21
AK Parti il teşkilatı ile birlikte Diyadin İlçesinde

1 Kasım seçimleri yaklaşırken siyasi partiler seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı Milletvekili adayları Cesim Gökçe, İsmail Oğur ve Erhan Tenekeci, seçim çalışmaları kapsamında Diyadin İlçesinde vatandaşlarla bir araya geldiler.

Yeni Atanan Ak Parti İl Başkanı Kemal ATMACA'da Ak Parti Ağrı Milletvekili Adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarına katıldı.

img-20151021-wa0008.jpgimg-20151021-wa0009.jpgimg-20151021-wa0011.jpgimg-20151021-wa0016.jpg

Sabah saatlerinde AK Parti il teşkilatı ile birlikte Diyadin İlçesine giden milletvekili adayları Cesim Gökçe, İsmail Oğur ve Erhan Tenekeci,  ilçe girişinde  AK Parti Diyadin İlçe Başkanı Yakup Yenigün ve kalabalık partililer tarafından karşılandılar. İlk ziyaretini parti teşkilatına yapan milletvekili adayları, daha sonra ilçe merkezindeki esnafları tek tek ziyaret ettiler. Özellikle kahvehane de oturan vatandaşlarla uzun süre sohbet eden ve sorunlarını dinleyen milletvekili adayları, halktan yoğun ilgi gördüler. Cadde boyu tüm esnafı ziyaret eden adaylar, yol boyunca tüm vatandaşlarla tokalaşarak sohbet ettiler. Diyadin’in Ağrı için önemli bir ilçe olduğunu özellikle şifalı sular ve Seracılık için ilçede büyük bir potansiyelin olduğuna dikkat çeken milletvekili adayı Cesim Gökçe, bu potansiyelin değerlendirilmesi ve ilçenin hak ettiği hizmeti alması gerektiğini vurguladı. İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevi nedeni ile ilçeye sayısız gelip gittiğini anlatan Gökçe " İlçenin sorunlarını ve potansiyelini en iyi bilenlerdenim. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde seçilirsek ilçedeki şifalı suların değerlendirilmesi ve ilçenin Seracılık anlamında daha da gelişmesine katkı sunacağız. mevcut seramiz zaman icerisinde 1000 dönümü bulacak. Bizleri bağrına basan tüm Diyadin halkına teşekkür ediyorum. Diyadin yıllarca AK Parti’ye büyük destekler vermiş bir ilçe umarım yine partimize desteklerini sürdürecektir. Bu seçimle birlikte Ağrı'nın kabuğunu kıracağını ve hak ettiği hizmeti alacağına inanıyorum " dedi

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.