13 Ekim 2017 Cuma 16:27
Doğubayazıt Gençlik Merkezinden ''Gözüne Bakmadığımız Yüzüne Tebessüm Etmediğimiz Genç Kalmayacak'' Projesi

Doğubayazıt Gençlik Merkezinin başlattığı "Gözüne bakmadığımız, yüzüne tebessüm etmediğimiz gencimiz kalmayacak" projesi ilgi görüyor. 

Doğubayazıt Gençlik Merkezi üyeleri, ilçedeki okulları tek tek gezerek, öğrencilere "doğru insan"ı anlatıyor.

Doğubayazıt Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sevgi Lordoğlu, Halife Yusuf İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda, öğrencilerle bir araya geldi.

Gençleri bekleyen en büyük tehlikelerin başında kötü alışkanlıklar geldiğini belirten Sevgi Lordoğlu şunları söyledi:

"Çevre faktörü ön plana çıkıyor. İlçemizde yanlış arkadaşlar edinen bir çok gencimiz sigara, alkol ve uyuşturucunun pençesine yakalanıyor. Gençlik Merkezi olarak en önemli görevimiz, gençlerimizi bağımlılık yapan bu illetlerden korumak ve kurtarmaktır. Boş zamanlarınızı kafe ve kahve köşelerinde değil gelin birlikte gençlik merkezimizde değerlendirelim. Hem yeteneklerinizi geliştirin, hem de doğru arkadaşlarla tanışarak sosyal hayata katılmanın mutluluğunu yaşayın."

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.