02 Haziran 2016 Perşembe 16:49
Çin Ürünlerine Arap İlgisi

Çin Ürünleri Fuarı (China Homelife Turkey) kapılarını yerli ve yabancılara ziyaretçilere açtı. İstanbul Fuar Merkezi'nde 800 Çinli firmanın ürünlerini sergilediği fuar Araplardan da ilgi gördü.

Uygun fiyata evini kurmak isteyenlere, teknoloji meraklılarına, hediye seçme konusunda zorlananlara ve ev yaşamına dair aradıkları her şeyi tek bir noktada bulmak isteyenlere hitap eden etkinliğe 2 bin sektör profesyoneli katıldı. China Homelife Turkey'de stant açan tekstil firması yöneticisi Helina, Türkiye pazarına girmek istediklerini şöyle ifade etti:

"Şirketimiz Çin'in Doğu kısmında yer alıyor. Ürünlerimizi kendimiz yapıyoruz ve pamuk, polyester ve tekstil ürünleri üretiyoruz. Günlük 500 bin metre kumaş imalatımız var. Çin'in en büyük fabrikalarından biriyiz. Avrupa, Japonya ve Güney Kore'ye ihracat yapıyoruz. Doğaya zarar vermeden imalat yapıyoruz. Türkiye ile daha önce hiç iş yapma fırsatı bulamadık ancak bu fuar vesilesiyle bayii veya yeni bir pazar yakalamak istiyoruz."

Bir diğer girişimci Ella ise Türkiye'ye yeni ürünlerini tanıtmak üzere geldiğini ifade etti ve şunları söyledi:

"Türkiye üçüncü kez geliyorum. Diğer gelişlerimde pazarı görmek ve müşteri profilini tanımak amacındaydım. Burada yavaş yavaş mağazalarla temas etmeye başladık. Lamba ve ışık ticareti yapıyoruz. Yeni ürünlerimizi de fuarda tanıtma imkanı buluyoruz. Mesela wi-fi ile kullanılabilecek lambalarımız var. Türkiye pazarında bunu genişletmek istiyoruz."

Tatlıses Gıda'nın ikramlarıyla renklenen fuarda Çinliler çiğ köfte tatma olanağı da buldu.

50 BİNİN ÜZERİNDE ÜRÜN SERGİLENİYOR

Fuarda tekstilden hazır giyime, inşaat malzemelerinden ev gereçlerine, hırdavattan elektrikli ev aletlerine, mobilyadan zücaciyeye, gıdadan mutfak gereçlerine kadar yaklaşık 50 binin üzerinde ürünün sergileniyor. Avrasya bölgesinden 4 bin ziyaretçinin iştirak edeceği China Homelife Turkey 2 – 4 Haziran 2016 tarihleri arasında açık kalacak.

Çin Ürünlerine Arap İlgisi

Çin Ürünlerine Arap İlgisi

Çin Ürünlerine Arap İlgisi

Çin Ürünlerine Arap İlgisi

Son Güncelleme: 02.06.2016 16:49
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.