11 Ekim 2013 Cuma 00:00
En beğenilen lider

 

 

 

En çok beğenilen lider araştırmasından Erdoğan açık ara farkla birinci çıktı.

 

 

 

ENAR araştırma şirketi tarafından yapılan Türkiye'nin en beğenilen lideri araştırmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan muhalefet liderlerine açık ara fark attı.

EN BEĞENİLEN LİDER KİMDİR?

12 Haziran seçimlerinden büyük bir başarı ile çıkan AK Parti ve Erdoğan'a yönelik kamuoyu desteği artarak devam ediyor. Araştırmaya katılan vatandaşlara yöneltilen "Siyasi parti başkanları içinde en çok beğendiğiniz lider kimdir" sorusuna yüzde 53,4'lük bir kesim Recep Tayyip Erdoğan yanıtını verirken, muhalefet parti liderlerine büyük bir fark attı.

MUHALEFET LİDERLERİ SINIFTA KALDI

Araştırmaya katılanların yüzde 17,5'i ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu en beğenilir lider olarak gösterirken, yüzde 9,0'lık bir kesimde MHP lideri Devlet Bahçeli yönünde görüş belirtti.

İŞTE O ANKETTEN ÇIKAN SONUÇ

%53,4 Tayyip Erdoğan
%17,5 Kemal Kılıçdaroğlu
%9,0   Devlet Bahçeli

 

 

HaberVaktim

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.