23 Haziran 2016 Perşembe 11:43
Yerel Perakendede 2016 Büyüme Hedefi Yüzde 11

Yerel perakendede hedef büyüdü. Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Başkanı Mustafa Altunbilek, yerel marketlerin 2016'yı yüzde 11 büyüme ile tamamlayacağını ifade etti.

Altunbilek, marketlerin satış gelirinin de 10 milyar doları aştığını bildirdi.

Perakende sektörü temsilcileri ile iftarda bir araya gelen Altunbilek, ayrıca "Toplam market grupları içinde yerel perakendenin satış payı yüzde 37,7'ye dayandı. Bu tabloda tabiri yerinde ise aslan payı yüzde 29,1 ile TPF'nin Edirne'den Ardahan'a yayılan üyelerine ait." dedi.

TPF'nin üye adedinin arttığını anlatan Altunbilek, şunları kaydetti:

"2006'da başlayan yolculuğumuzda 100 üyemiz bulunuyordu. O dönemlerde "perakende sektörü 3-5 ulusal oyuncu tarafından yönetilecek" senaryolarına karşın biz aksini iddia ettik. Müşterilerimiz, üreticilerimiz, tedarikçilerimiz tüm paydaşlarımız ile el ele verdik. Ulusal anlayış ile yerel eylemler ortaya koyduk. Türkiye'yi uçtan uca dolaşarak hem elemanlarımızı eğittik hem de sektör temsilcileri ile buluştuk. Müşterilerimizin isteklerini dinledik. Uyguladığımız strateji, hayata geçirdiğimiz projeler sayesinde 100 üye ile başladığımız yolculuğumuzda 337 üyeye geldik. KKTC dâhil Türkiye'de toplam 15 PERDER, 4 bine yakın satış alanında 70 bini aşkın elemanımız ile hizmet veriyoruz. "

Son Güncelleme: 23.06.2016 11:43
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.