12 Eylül 2015 Cumartesi 17:30
Kalp krizi geçiren polis memuru düzenlenen törneden sonra defnedildi

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren polis memuru Şehabettin Ayhan (40) toprağa verildi. 

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Hazar Şehit Osman Bozanbaşı Polis Merkezi Amirliğinde görev yaparken aniden fenalaşan ve kaldırıldığı Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayan Ayhan için Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören dözenlendi. Ayhan'ın törene katılan eşi Esin, annesi Kezban Ayhan ile yakınları gözyaşı döktü.

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Ayhan'ın göreve giderken geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiğini söyledi. 

İşlek, vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitleri rahmetle andıklarını, millete başsağlığı dilediklerini ifade ederek, şöyle dedi:

"2006 yılından beri ilimizde görev yapan polis memuru Şehabettin Ayhan, verdiğimiz  görevleri layıkıyla yerine getiren özveriyle çalışan başarılı bir arkadaşımızdı. Bilmenizi isterim ki büyük bir aile olan emniyet teşkilatı siz değerli ailemize sahip çıkacak ve her zaman ailemizin yanında olacaktır. Meslektaşımıza Allah'tan rahmet, değerli ailemize başsağlığı ve sabır diliyorum. Ruhun şad, mekanın cennet olsun." 

Daha sonra Mevlana Camisi'ne götürülen Ayhan'ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Harput Asri Mezarlığında toprağa verildi.

Törene Ayhan'ın 4 yaşındaki oğlu İlker Ayhan, ailesi, yakınları ve Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ve meslektaşları katıldı. 

 

Son Güncelleme: 12.09.2015 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.