10 Kasım 2015 Salı 09:22
Eleşkirt'te Teog Öncesi Okul Müdürleriyle Toplantı Gerçekleşti

Eleşkirt Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt toplantıda okul müdürlerine yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi :'' Kasım 25 te yapılacak olan TEOG sınavı nedeniyle bir araya geldik.

Sınava kısa bir süre kaldı.Bu sürenin okul müdürlerimiz tarafından ciddiye alınarak sınavlara hazırlık yönünde yoğunlaşmamız gerekiyor.İşimize dört elle sarılarak öğrencilerimizi sınava hazır hale getirmemiz gerekiyor.Bütün Kurslarımızla ilgili bir denetim programı hazırladık.Mantığımız sizlere teşfik amaçlı bir araya gelerek çalışmalarımızı destekleyici olmaktır.''dedi.

 

Burhan Kurt'un konuşmasının ardından Okul Müdürlerinin  bir süre sohbet ettikten sonra toplantı sona erdi.

eleskirtte-teog-oncesi-okul-mudurleriyle-toplanti-yapildi.jpgeleskirtte-teog-oncesi-okul-mudurleriyle-toplanti-yapildi-001.jpgeleskirtte-teog-oncesi-okul-mudurleriyle-toplanti-yapildi-002.jpg

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.