26 Ocak 2018 Cuma 17:08
Erzincanlı muhtarlardan gönüllü askerlik başvurusu

Gönüllü olarak orduya katılmak isteyen Erzincan Köy ve Muhtarlar Derneği üyeleri, Erzincan Askerlik Şubesine dilekçe verdiler.

Erzincan Köy ve Muhtarlar Derneği üyeleri, Türkiye’nin sınır dışındaki askeri operasyonlarına destek vermek ve orduya gönüllü katılmak için askerlik şubesi önünde toplandı. Üyeler, yanlarında getirdikleri dilekçeleri şubeye vererek askere alınmak istediklerini söylediler.

Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Oğuz Tekcan, Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin Kuzey batısında Afrin bölgesinde PKK, KCK, PDY ve IŞİD üyesi teröristleri etkisiz hale getirmek için yapmış olduğu ‘Zeytin Dalı’ harekâtını desteklediklerini belirterek, “Türk milletinin siyasi görüşü ne olursa olsun biz savaşta, milletimizin, devletimizin ve askerimizin yanındayız” dedi.

Oğuz Tekcan açıklamasında; “Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu üyesi, Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’nin Kuzeybatısında Afrin bölgesinde PKK, KCK, PDY ve IŞİD üyesi teröristleri etkisiz hale getirmek için yapmış olduğu ‘Zeytin Dalı’ harekatını destekliyoruz. Harekat esnasında şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, geride kalan sevdiklerine ve yüce Türk milletine sabırlar dilerken, yaralı olan gazi kardeşlerimize yüce mevladan sağlık sıhhat dileriz. Bizler Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği olarak diyoruz ki bu dünya görsün ki Türk milletinin siyasi görüşü ne olursa olsun, biz savaşta milletimizin, devletimizin, askerimizin yanındayız. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin bizlere vereceği her türlü göreve hazır olduğumuzu seve seve bu vatan için canımızı vereceğimizin bilinmesini arz ederiz. Yüce mevlam kahraman Türk ordumuzu bu harekatta muzaffer eylesin. Mehmetçiğimize güç ve kuvvet versin” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.