20 Ekim 2017 Cuma 16:20
Ağrı İl Müftülüğünden Bağımlılıkla Mücadele Konferansı Düzenlendi

AĞRI İL MÜFTÜLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONFERANSI

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğretin Görevlisi Yard. Doç. Dr. Sultanberk HALMATOV’UN verdiği konferansta açılış konuşmasını İl Müftüsü İbrahim GEMİCİ yaptı. İl Müftüsü İbrahim GEMİCİ: “Gençlerimiz ülkemizin geleceğidir. Gençlerimize sahip çıkmamız, onları her türlü zararlı alışkanlık ve bağımlılığa karşı korumamız gerekiyor dedi. Bağımlılıkla Mücadele konusunda herkesin duyarlı olması gerektiğini dile getiren GEMİCİ; Hz. Peygamberin “Her biriniz yöneticisiniz ve her biriniz sorumlu olduğunuz kimselerden mesulsünüz” hadisine vurgu yaptı.

         Hazırladığı slâyt eşliğinde konferansını sunan Yard. Doç. Dr. Sultanberk HALMATOV şunları söyledi: “Bedenimiz vücudumuza zararlı olan maddelere ilk anda tepki verir. Şayet, biz ısrarla söz konusu zararlı maddeyi bedenimize almaya devam edersek, belli bir süre sonra bedenimiz mezkûr maddeye bağımlı hale gelir. Bu süreçten sonra bedenimiz bağımlılık yapan maddeyi bizden ister ve bu durum şiddetini arttırarak devam eder. Bir yerden sonra bu zararlı madde bizi esir alır ve hayatımızı, ailemizin, dostlarımızın ve çevremizi kendi elimizle mutsuz ve tahrip etmemize sebep olur .” Dedi

       Konferansın sonunda Yard. Doç. Dr. Sultanberk HALMATOV’A sunumlarından dolayı teşekkür eden Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinatörü İl Vaizi İmdat BALKİS: Yapmış oldukları faaliyetlerde kendilerinden yoğun desteklerini esirgemeyen İl Müftüsü İbrahim GEMİCİ’YE de teşekkür etti.

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mahmut aslan 2017-10-20 18:53:25

Allah hayırlı hizmetler üretmeye vesile etsin. Gençlerimize sahip çıkmalıyız