08 Haziran 2016 Çarşamba 10:23
Dedaş Genel Müdürü Karagüzel: Cizre'de 7 Bin Kişiye Sıcak Yemek Dağıtıyoruz

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) Genel Müdürü Murat Karagüzel, Şırnak'ın Cizre ilçesinde 7 bin kişiye sıcak yemek verdiklerini söyledi. Bölgesel sorunlara duyarsız kalmadıklarını dile getiren Karagüzel, yardımlarına devam edeceklerini kaydetti.

Karagüzel, gazetecilerle iftarda bir araya geldi. Bir restoranda düzenlenen programda konuşan Karagüzel, bölgenin huzura kavuşmasının temennisinde bulundu. Ülke olarak çok kötü bir süreçten geçtiklerini belirten Karagüzel, huzur gelmesi için dua ettiklerini kaydetti. Cizre'de kurdukları aşevinin iki aya yakın bir süredir faaliyet gösterdiğini aktaran Karagüzel, ilçede 7 bin kişiye sıcak yemek verdiklerini ifade etti. Bölgenin ciddi manada hem iç hem de dış göç aldığını kaydeden Karagüzel, göç edenlere gıda kolisi dağıttıklarını belirtti. Karagüzel, şirket olarak bölgedeki sorunlara duyarsız kalmadıklarını ve canla başla çalışacaklarının sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 08.06.2016 10:23
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.