07 Haziran 2016 Salı 19:53
Emniyetten Terör Saldırısıyla İlgili Açıklama

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, sabah saatlerinde Vezneciler'de Çevik Kuvvet polislerine yönelik saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Şehit polislerden 4'ünün cenazesi bu akşam memleketlerine gönderilecek. İki şehidin cenazesi ise Fatih Camii'nden kaldırılacak.

Emniyet, bu sabah polise yapılan saldırıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Salı günü saat 08.40 sıralarında Fatih İlçesi Kalenderhane Mahallesi Şehzadebaşı Caddesi üzerinde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü personelini taşıyan otobüsün geçişi sırasında bomba yüklü aracın patlatılması neticesinde 6 polis memuru şehit düşmüş, 5 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 36 vatandaşımız da yaralamıştır.

Şehit olan polis memurlarından Yaşar Özlem (Afyonkarahisar), Duha Beker (Yozgat), Emrah Pekdoğan (Kırıkkale) ve Ramazan Kırboğa'nın (Kayseri) naaşı bu akşam saat 20:15'te Atatürk Havalimanı Askeri Havalimanı'ndan memleketlerine uğurlanacaktır.

Şehit Polis Memurları Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü için 08.06.2016 Çarşamba günü Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazını takiben Edirnekapı Şehitliğinde toprağa verilecektir."

Son Güncelleme: 07.06.2016 19:53
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.