12 Haziran 2015 Cuma 16:40
Erciş Belediyesinden öğrencilere jest

VAN - Erciş Belediyesi, Van ve Erciş'te yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) katılacak öğrencileri, sınav merkezlerine ücretsiz taşıyacak.

Erciş Belediyesi Başkanı Diba Keskin, yaptığı yazılı açıklamada, hafta sonu LYS'ye katılacak öğrencilere başarı dileğinde bulundu.

İl merkezinde sınava girecek öğrencilerin, belediye araçlarıyla, ücretsiz olarak sınav merkezlerine götürüleceğini bildiren Keskin, "Hafta sonu sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Sınav için Van'a gidecek öğrencilerimizin, sabah saat 08.00'de belediye önünde hazır bulunmaları gerekiyor. Öğrencilerimizin, tahsis ettiğimiz araçlarla Van'daki sınav merkezlerine gidiş ve dönüşleri sağlanacak" ifadelerini kullandı.

Erciş Belediyesinden öğrencilere jest

Son Güncelleme: 12.06.2015 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.