08 Mayıs 2016 Pazar 15:53
Erciş'te sel baskınına karşı önlem

Erciş ilçesinde kırsal yerleşim bölgelerindeki dere yataklarında olası taşma ve sel felaketini engellemek için önlemler alındığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Erciş Belediyesi ile Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığına bağlı ekipler, gerçekleştirilen ortak çalışma ile dere yataklarının kar ve yağmur suları nedeniyle taşması riskine karşı önlem alarak olası sel baskınlarının önüne geçmeye çalışıyor.

İlçedeki kırsal mahallelerdeki yolların ve evlerin sel baskınına uğramaması için geçitler açan ekipler, son olarak Mescitli ve Taşkapı mahallelerinde çalışma yürüttü.

Söz konusu mahallelerde tıkanan yolları açan ekipler, olası taşma ve heyelan riskine karşı bölgede ihtiyaç duyulan tedbirlerin alındığını belirtti.

 

 

Son Güncelleme: 05.08.2016 18:03
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.