08 Haziran 2016 Çarşamba 13:18
Gölbaşı'nda Fırınlara Ramazan Denetimi

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ilçe genelindeki fırınlara yönelik denetimlerin artırıldığını açıkladı.

Başkan Duruay, "Periyodik olarak denetimlerimizi sürdürüyoruz. Bu konularda olumsuzluk varsa işletmeleri uyarıyor, yapılan denetimlerle aynı zamanda esnafımıza rehberlik yapıyoruz. Amacımız vatandaşların sağlıklı gıdalarla beslenmelerini sağlamaktır. Esnafımızdan isteğimiz, kendi sofralarında bir gıdayı nasıl görmek istiyorlarsa vatandaşa da onu üretip satsınlar" dedi.

Zabıta ekiplerinin yaptığı incelemelerde; ekmek gramajı, sağlığa uygunluk, vergi levhası, hijyen eğitim sertifikaları da kontrol edildi. Denetimlerde görülen eksiklikler için yasal işlem yapıldı.

Son Güncelleme: 08.06.2016 13:18
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.