05 Haziran 2016 Pazar 17:03
Hdp Bakırköy'de Miting

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Bakırköy'de "Darbeye karşı Demokratik Direniş" adı altında miting düzenlendi. Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı mitinge katılan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş mitingin ardından Diyarbakır'a gitti.

HDP İstanbul İl Başkanlığı Bakırköy Halk Pazarı Meydanı'nda "Darbeye karşı Demokratik Direniş" adı altında miting düzenlendi. Mitinge Halkların Demokratik Partisi Eşbaşkan'ı Sebahat Tuncel'in yanı sıra HDP Milletvekilleri Garo Paylan, Celal Doğan, Pervin Buldan Sabahat Tuncel ve çok sayıda milletvekili katıldı. Miting öncesi polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Miting alanını arayan ekipler, vatandaşları da tek tek kontrol ederek alana aldı. Miting sırasında bir polis helikopteri de havadan güvenlik kontrolü yaptı. 7 haziran seçimleri öncesi HDP'nin Diyarbakır'da yaptığı mitingdeki patlamanın yıl dönümünde yapılan miting öncesi patlamada ölenler için saygı duruşunda bulunuldu. Şarkılar ve türkülerle devam eden miting Sebahat Tuncel ve Selahattin Demirtaş'ın konuşmalarıyla devam etti. Demirtaş ve Milletvekilleri, konuşmalarının ardından Diyarbakır'daki diğer mitinge katılmak için ayrıldı. Miting, çeşitli grupların verdiği konserlerle devam etti.

Son Güncelleme: 05.06.2016 17:03
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.