06 Haziran 2016 Pazartesi 22:03
Katil Zanlısı Atalay, Kıyafetlerini Ve Bavullarını Değiştirmiş

Ankara ve İstanbul'da toplam 3 cinayetin faili olarak aranan Atalay F.'nin, kıyafetlerini ve elinde taşıdığı iki bavulu değiştirip yenisini aldığını belirlendi.

Türkiye'nin her yerinde aranan Atalay F.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Operasyonlar İzmir, Çeşme, Kuşadası ve Bodrum'da yoğunlaştırıldı. Öte yandan şüphelinin son olarak kameralar tarafından görüntülendiği İzmir Yeşilyurt Kavşağı'ndaki görüntülerini inceleyen polis ilginç bir detay ortaya çıkardı. Şüphelinin üzerindeki pantolon ve tişörtünün değiştiği tespit edildi.

F.'nin, son işlediği cinayetten sonra kaçarken elinde görülen bavul ve çantaların da değiştiği fark edildi. Şüphelinin eski giysileri ve bavullarını attığı onun yerine yeni elbiseler ve bavullar aldığı düşünülüyor. Şüphelinin eski eşya ve bavulları ise şu ana kadar ne yaptığı belirlenmedi.

Son Güncelleme: 06.06.2016 22:03
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.