08 Haziran 2016 Çarşamba 12:43
Kılıçdaroğlu: Birlik Olarak Türkiye'yi Terör Belasından Kurtarmalıyız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Vezneciler'de polisleri hedef alan bombalı saldırıda yaralananları hastanede ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, "Hep beraber birlik olarak, ortak mücadele ederek Türkiye'yi bu terör belasından kurtarmalıyız." dedi.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen Kemal Kılıçdaroğlu, yaralıları ziyaret etti. Ziyaretin ardından hastane çıkışında bakın mensuplarına açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Yaralılarımızı ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bazı hastalarımız bugün taburcu olacak. Bir şey konusunda siyasetin anlaşması lazım. Terör kimden ve nereden gelirse gelsin teröre karşı hep beraber ortak tavır takınmak ve terörü lanetlemek durumundayız. Masum insanların hayatını kaybetmesi gerçekten de hepimizin yüreğini yakıyor. Bu millet terörden artık bıktı. Ne yaparsak yapalım terörü önlemek için, terörle mücadele için elimizden gelen her türlü katkıyı vermeye her zaman hazır olduğumuzu ifade ettim ve yine ifade ediyorum. Teröre karşı ortak tavır takınmalıyız. Birlikte mücadele etmeliyiz, bu mücadelemizi güçlendirerek sürdürmeliyiz. Artık terörü Türkiye'nin gündeminden çıkarıp Türkiye'nin gerçek gündemine dönmesini sağlamalıyız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu konuda elimizden gelen katkıyı vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, "Masum insanlar sabah işine giderken bomba patlıyor ve bunların bir kısmı hayatını kaybediyor. Güvenliğimizi sağlayan, caddelerde rahatça yürümemize imkan veren, polis kardeşlerimiz neden şehit oldular? Elbette oturup hep beraber birlik olarak, ortak mücadele ederek Türkiye'yi bu terör belasından kurtarmalıyız." diye konuştu.

Son Güncelleme: 08.06.2016 12:43
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.