09 Haziran 2016 Perşembe 14:58
Kız Çocuğunun 2. Kattan Düşme Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Samsun Terme'de evlerinin 2. katından düşen çocuğun düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Çocuğun önce arabaya sonra yere düştüğü görülürken, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Terme Kocaman Caddesi'nde gerçekleşen olayda 2 yaşındaki Fatıma İklil Güler isimli kız çocuk evdekilerin bir anlık dikkatsizliğinden yararlanarak açık olan camdan sarkınca aşağıya düştü. 2. kattan düşen küçük kızın düşme anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Bir otomobilin üzerine düştükten sonra yere düşen kıza ilk müdahaleyi çevredeki esnaf yaptı. 112 ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından ambulansla Terme Devlet Hastanesi'ne kaldırılan küçük kızın durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

BİR VATANDAŞ ÇOCUĞA BAKIP YOLUNA DEVAM ETMİŞ

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, kamera kayıtlarında bir vatandaşın düşen çocuğa dönüp bakması ve sonra yola devam etmesi ise pes dedirtti.

Son Güncelleme: 09.06.2016 14:58
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.