11 Haziran 2016 Cumartesi 14:03
Liseli Gencin Uyuşturucudan Öldüğü İddia Edildi

İzmir'in Buca ilçesinde, dört gündür kayıp olan ve cesedi ormanlık alanda bulunan lise öğrencisi E.Y.'nin ölüm nedeninin uyuşturucu hap olduğu iddia edildi.

Buca ilçesinde yaşayan lise öğrencisi E.Y., dört gün önce kaybolmuştu. Ailesinin, durumu polis ve jandarmaya bildirmesiyle dört gündür her yerde aranan E.Y.'den acı haber geldi. Aramalar sırasında E.Y.'nin cesedi ormanlık alanda bulundu.

ARKADAŞININ İFADESİ

Polis, E.Y.'nin katybolduğu gün birlikte görüldüğü arkadaşlarını tek tek belirledi. Gencin en son yanında olan arkadaşının ifadesi alındı. İddialara göre, E.Y.'nin yanında olan arkadaşı polise verdiği ifadede, E.Y. ile birlikte uyuşturucu aldıklarını belirterek, "Ben 2, Eren de 4 uyuşturucu hap içti. Ardından ormanlık alanda yürüdüğümüz sırada birden hareketleri değişti, agresifleşti, ağzından köpükler gelmeye başladı. Ben de yakındaki çeşmeden su getirmek için yanından ayrıldım. Döndüğümde onu bulamayınca eve geldim. Korktuğum için kimseye anlatmadım." iddialarında bulundu.

İfadesi alınan genç serbest bırakılırken, cesette yapılan ilk incelemede, liseli gencin uyuşturucudan ölebileceğine yönelik kalıntılar bulunduğu ileri sürüldü. E.Y.'nin kesin ölüm sebebi, yapılacak otopsi sonrası belirlenecek. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme: 11.06.2016 14:03
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.