14 Mart 2018 Çarşamba 12:00

Günün gelişmelerini sizin için derledik.

Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3 bin 444!

Ankara - Zeytin Dalı Harekatında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3 bin 444’e yükseldi.

Yıldırım’a Tillerson’ın görevden alınması soruldu

Ankara - Başbakan Binali Yıldırım, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson’ın görevden alınmasına ilişkin, “Türkiye-Amerika ilişkileri kişilere bağlı bir şey değildir” dedi.

Stephen Hawking hayatını kaybetti

Londra - Dünyaca ünlü fizikçi ve yazar Stephen Hawking 76 yaşında hayatını kaybetti.

Moskova’da DEAŞ operasyonu: 60 gözaltı

Moskova - Rusya’nın başkenti Moskova’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik dev bir operasyon düzenlendi. 17 bölgede yapılan operasyonlarda tam 60 şüpheli gözaltına alındı.

Veli okulda müdür yardımcısına saldırdı

İstanbul - Sultangazi’de bir öğretmen, ikaz ettiği öğrencinin babası tarafından tekme ve tokatlı saldırıya uğradı. Dakikalarca süren kavgada öğretmen, eline geçirdiği çöp süpürgesiyle saldırgandan kurtulabildi.

Aracın altında kalan çocuğu böyle kurtardılar

Mardin - Mardin’in Midyat ilçesinde kendisine çarpan aracın altında kalan çocuğu kurtarmak için onlarca kişi aracı kaldırarak yaralı çocuğun aracın altından çıkarılmasını sağladı. Olay güvenlik kameralarına yansıdı.

(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.