08 Haziran 2016 Çarşamba 13:53
Şehit Cenazesinde Çelenk Gerilimi

Vezneciler'deki terör saldırısında şehit olan polisler Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü'nün Fatih Camii'ndeki cenaze namazı öncesi çelenk gerginliği yaşandı.

Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı ve camide namaz kıldığı sırada yaşanan gerginlikte, safta bekleyen ve kendisini şehit yakını olarak tanıtan vatandaş, cenaze önünde duran bir çelengin kaldırılmasını istedi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ait olduğu öne sürülen çelengin kaldırılmasını isteyen vatandaşla törene katılan bazı vekiller arasında tartışma çıktı. Polis müdürlerinin vekili uzaklaştırmasının ardından, safta bekleyen başka bir vatandaş polis koridorunu yararak, çelengin üzerindeki ismi yırttı. Bu sırada cemaat arasında bulunan bir grup slogan attı.

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, vatandaşları uyararak sakin olmalarını istedi. Bir süre sonra cenaze törenine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'da geldi. Cenazeye katılan kalabalıktan protesto sesleri yükseldi. Cenazedeki gerginlik sürüyor.

Son Güncelleme: 08.06.2016 13:53
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.