10 Haziran 2016 Cuma 12:18
Şehit Polisin Adı Üniversitede Yaşayacak

İstanbul Vezneciler'deki bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru Duha Beker'in ismi, aynı zamanda öğrencisi olduğu Üsküdar Üniversitesi'nde yaşayacak. Şehit polis Duha Beker'in ismi üniversitenin senato kararıyla, güney kampüsü konferans salonuna verildi.

Üsküdar Üniversitesi, terör saldırısında şehit olan Fizyoterapi Programı bölümü öğrencisi polis memuru Duha Beker'in adını yaşatmak için harekete geçti. Toplanan üniversite senatosu, terörü kınayan ve lanetleyen bir bildiri yayınlayarak, şehit Duha Beker'in adını güney kampüsü konferans salonuna verme kararı aldı.

Üsküdar Üniversitesi Senatosu tarafından yapılan açıklama şöyle:

Fizyoterapi Programı öğrencimiz polis memuru Duha Beker, İstanbul Vezneciler "de yaşanan hain saldırı sonucunda şehit olmuştur. Üsküdar Üniversitesi olarak acımız büyük!

Son dönemlerde ülkemizin çeşitli bölgelerinde yaşanan terörist saldırılar toplumun her ferdini derinden etkilemekle birlikte, 7 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştirilen Vezneciler saldırısıyla bu büyük acıyı bir kez daha yaşadık.

İnsanları birbirine yakınlaştıran Ramazan gününde dahi eylemlerine ara vermeyen teröristler, çoluk çocuk, kadın erkek ayırmadığını son Vezneciler saldırısıyla tekrar göstermiştir.

Bu hain saldırıları gerçekleştiren, topraklarımızın bütünlüğüne kastı olan tüm terör eylemlerini kınıyor, lanetliyoruz.

Saldırıların üzüntüsünü yaşadığımız bu günlerde kirli emellere sahip örgütlerin bizi ayırma girişimlerine karşı dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz. Farklılıklarımızın zenginliğimiz olduğunu bir kez daha hatırlatarak, yüzyıllarca kardeşliğin hüküm sürdüğü coğrafyamızda beraberliğimizi bozmaya çalışan herkese kardeş kalacağımızı bir kez daha göstereceğiz.

Bu duygu ve düşünceler ile hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar, tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz.Üsküdar Üniversitesi olarak öğrencimiz Şehit Duha Beker ve diğer bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, terörü bir kez daha lanetliyoruz!

Şehit öğrencimiz Duha Beker'in adı, tüm şehitlerimizi unutmamak ve onları sonsuza dek yaşatmak adına Üsküdar Üniversitesi Güney Kampüsü Konferans Salonuna Senato kararıyla verilmiştir."

Son Güncelleme: 10.06.2016 12:18
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.