12 Ağustos 2015 Çarşamba 17:04
Hakkari'de bir terörist öldürüldü

Hakkari-Çukurca karayolunda iş makinesiyle hendek kazan terör örgütü mensubu, ölü ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, teröristlerce döşenen patlayıcı ve kazılan hendekler nedeniyle 3 gündür ulaşım sağlanamayan Hakkari-Çukurca karayolunda, güvenlik güçlerince yapılan arama tarama faaliyeti devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında, şimdiye kadar çok sayıda patlayıcıyı etkisiz hale getiren bomba imha uzmanları, bugün de karayolunun 12. kilometresindeki çığ tüneline yerleştirilen tahrip gücü yüksek bir patlayıcı tespit etti.

Uzmanların yaptığı incelemenin ardından patlayıcı etkisiz hale getirilirken, karayolundaki çalışmaların titizlikle yürütüldüğü belirtildi.

Hakkari-Çukurca karayolu Şine köprüsü mevkisinde teröristlerce hendek kazıldığı bilgisini alan güvenlik güçleri, bölgeye hava destekli operasyon düzenledi.

Çıkan çatışmada, karayoluna iş makinesiyle hendek kazan "Andok" kod adlı Barış Tekçe ölü ele geçirildi.

Bölgedeki operasyonlar sürüyor.

Son Güncelleme: 12.08.2015 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.