04 Eylül 2015 Cuma 20:36
Yüksekovalı öğrencilerin üniversite başarısı

 Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan beden eğitimi ve spor öğretmenliği özel yetenek kurslarına bu yıl katılan 20 öğrenciden 18'i üniversiteye yerleşti.

Gönüllü 3 öğretmen tarafından verilen kursları bitiren 20 öğrenciden 18'i, girdiği özel yetenek sınavlarını kazanarak farklı üniversitelere yerleşti.

Beden Eğitimi Öğretmeni Musa Özelçi, yaptığı açıklamada, emeklerinin karşılığını aldıklarını belirterek, "Zor şartlarda da olsa kendi imkanlarımız ve aldığımız destekle bazı şeyleri yapabildik. 18 öğrencimiz değişik üniversiteleri kazandı. 4 ay boyunca 2 ay arazi, 2 ay ise spor salonunda öğrencilerimize kurs verdik. Öğrencilerimiz başarılı olduğu için mutluyuz" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Kaya ise kursları veren gönüllü öğretmenlere emeklerinden dolayı teşekkür ederek, "Kurslar için elimizden geldiğince destekledik. Üniversite kazanan öğrencilerimize başarılar dilerim" dedi.

Yüksekovalı öğrencilerin üniversite başarısı

Yüksekovalı öğrencilerin üniversite başarısı

Son Güncelleme: 04.09.2015 20:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.