12 Mart 2014 Çarşamba 18:41
'Anlatılan Senin Hikayendir ' Oyunu Ağrı'da Sahne Aldı

 

Ağrı Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde, Erzurum Devlet Tiyatrosu (EDT) "Anlatılan Senin Hikayendir" adlı oyunla Ağrı'da tiyatro severlerle buluştu.

 

Ünlü dizi ve film oyuncularından Cengiz Toraman'ın yazıp oynadığı, Erzurum Devlet Tiyatrosu müdürü ve sanatçısı Levent Aras'ın yönetmenliğini üstlendiği "Anlatılan Senin Hikayendir" adlı oyun 9 Mart tarihinde Ağrı Halk Eğitim Merkezinin Gösteri salonunda tiyatro severlerle buluştu.

 

İki farklı hikayeden yola çıkarak sergilenen tek kişilik oyunda zaman zaman seyirci ile etkileşim kuruldu. Olayları espirili anlatımıyla anlatan Cengiz Toraman, zaman zaman seyirciyi hüzünlendirdi.

 

İl Kültür ve Turizm Müdür Muhsin Bulut; " İlimizde zaman zaman Erzurum Devlet Tiyatrosu ve Van Devlet Tiyatrosuna ait sanatçılarımızın oynadığı oyunlar sahneleniyor. Halkımızın tiyatroya bakış açısı gayet iyi. Her gösteride biletler tükeniyor. İlgilerinden dolayı hemşerilerimize teşekkür ederim." dedi.

 







Son Güncelleme: 12.03.2014 18:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.