02 Kasım 2016 Çarşamba 18:35
Anne dizisinin 3. yeni bölüm fragmanı çıktı ! İşte O Sahne ?

MEDYapım-MF Yapım imzalı Anne dizisinin başrollerinde Vahide Perçin, Cansu Dere, Beren Gökyıldız, Gonca Vuslateri gibi usta isimler yer alıyor. Anne dizisi yeni bölümleri ile her hafta Salı günü Star TV ekranında izleyici ile buluşuyor.

ANNE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zeynep ve Melek İstanbul’a adım attıkları andan itibaren terslikler ve tehlikeler peşlerini bırakmaz. Üstelik Zeynep, yıllar önce kendisini terk eden annesiyle yüz yüze geleceğinden habersizdir. 

ANNE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Gönül özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz Cahide’nin yanında bulur kendini. Yıllar önce ona verdiği sözü tutmaya kararlıdır, ancak beklenmedik bir karşılaşmayla yuvarlanan kar topu, Zeynep ve Melek’in sırrını Gönül’ün önüne kadar getirecektir.

Zeynep, Gönül’ün tavsiyesiyle Melek için en doğrusunun ailesinin yanına gitmek olduğuna karar verir, ancak orada onları büyük bir tehlike beklemektedir. 

Zeynep ve Melek sırlarını korumayı başarabilecekler mi?

ANNE 3. BÖLÜM FRAGMANI

Anne 3. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacaktır.

Cansu Dere beş yılın ardından televizyon ekranına Anne projesiyle döndü

Ekranlardan beş sene uzak kalan Cansu Dere, hem konusu hem kadrosuyla diğer dizilerden ayrışan bu proje ile yeniden televizyon izleyicisiyle buluştu. 

Dizinin ilk bölümünde kısa, fakat çok etkileyici bir sahneyle izleyici karşısına çıkan Vahide Perçin dizinin devam bölümlerinde ekran başındakileri yine oyunculuğuyla büyüleyecek.

Dizide Cansu Dere annesi tarafından beş yaşındayken terk edilen Zeynep’i; Vahide Perçin hapse mahkum edildiğinde onu bir başkasına emanet eden annesi Gönül’ü ve Beren Gökyıldız da Zeynep’in şiddete maruz kalan öğrencisi Melek’i canlandırıyor. Melek’in annesi Şule karakterine ise Gonca Vuslateri hayat veriyor. 

Komedi rollerinde izlemeye alışık olduğumuz Vuslateri, drama dalındaki iddiasını bu diziyle bir kez daha kanıtlıyor.

Berfu Ergenekon dizinin senaryosunu Japon yapımı orijinaline sadık kalarak kaleme alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Merve Girgin Aytekin üstleniyor. 

Son Güncelleme: 02.11.2016 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.