14 Eylül 2015 Pazartesi 00:55
Dabbe 6

Dabbe 6 Yönetmenliğini Hasan Karacadağ'ın yaptığı film, başrollerde de Sema Şimşek, fehmi Karaaslan ve Nilay Gök bulunuyor.

Film yerli sinemada bir adım ötee giderek sıra dışı bir seneryo ile karşımıza çıkmaktadır. Korku filmini yerli sinemaya taşıyan yönetmen Türk sinemasına farkındalık katıyor. Yerli filmleri her zaman aşina kaldığımız sıradan konulardan uzaklaştırarak bam başka bir bakış açısı bizlere sunuyor. Türk filmi bu yapısıyla dünya sinemalarında da yerini alacağa benziyor. Yönetmen Türk filimlerini dünya standartlarına taşımayı hedefliyor. Dabbe 6 izle ve yerli korko filminin tadına var. Yönetmen Türk sinemasında da korku filmini en iyi şekilde yapılacağını hem bize hem de tüm dünya sinemacılığına kanıtlamıştır. Dabbe 6 Filmi Konusuyla Bizleri Etkiliyor Yönetmen bu filmde korku filmini en iyi şekilde yansıtmıştır. Film cinler aleminin o korkunç dünyasını bizim dünyamıza taşır. Dünyanın en kötü niyetli kabilesi olan cuhenna cin kabilesi filmde mutlu bir hayat süren çiftin dünyasına girerek cinlerle bu insanlar arasında geçen korku dolu anları anlatır. Bu cinler buradaki çifti etkisi altına alarak kötü büyüler öğreterek kötü işler yapmasını sağlar. Dabbe 6 ve filmde korku dolu anlara sen de tanıklık et. Bu cinler insanlara tamamiyle düşman olması sebebiyle insanların birbirlerine kötülük yapmaları için uğraşırlar. Yönetmen cinler aleminle insanlar alemini bu filmde ekranlara korku dolu olaylarla orty koymuştur.

Dabbe 6 Filmi Gösterime Az kaldı Dabbe 6 filmi 11 eylülde vizyona girmesi bekleniyor. Yönetmen filmi Muğla'nın Yatağan ilçesinde bir konakta çekerek izleyiceye farklı bie mekan sunuyor. Bu konakta cinler ve insanlar arasında birbirini kovalayan korku dolu anlarla bizlere entrikayı sunuyor. Dabbe 6 hd izle ve filmi hd kalitesinde seyret. Film yerli sinemda korku dolu sahneleri ustalıkla sunarak izleyiciyi ekranlara bağlayacağını gösteriyor. Bu filmle yerli sinemada korku filmi başarı ile sunuluyor.

Son Güncelleme: 22.07.2016 21:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.