12 Temmuz 2016 Salı 13:43
Erciş'te Taziye Evlerine Yardım

 Erciş Belediyesi, kendi taziye evlerini yapan mahallelilere malzeme desteğinde bulundu.
İlçede taziye evi olmayan mahallelerde yeni taziye evleri için çimento, kum, briket ve iş makinesi desteği verdiklerini belirten Belediye Muhtarlıklar Müdürü Vasıf Özkan, taziye evlerinin mahalleli için çok önemli olduğunu söyledi.
Önceden taziyelerin hayatını kaybedenlerin evinde yapıldığını ve bunun da acılı ailelere sıkıntı yarattığını anımsatan Özkan, "Taziye evleri aracılığıyla insanlar taziyelerini daha rahat bir ortamda kabul etmeye başladılar. En önemlisi de insanlar, yaşamını yitiren insanın ardından taziye evlerinde bir araya geliyor ve acılarını paylaşıyorlar. Bu anlamda taziye evleri insanların bir araya gelmeleri, acılarını paylaşmaları ve yardımlaşma açısından son derece önemlidir. Biz belediye olarak bundan hareketle, kendi mahallesine taziye evi yapma imkanı bulunmayan mahallelerimize destek verme kararı aldık." diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.08.2016 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.