02 Haziran 2016 Perşembe 12:03
Güvercinlerine Çocukları Gibi Bakıyor

ARDAHAN (AA) - Ardahan'da yaşayan esnaf Ufuk Odabaş, 30 yıldır farklı cinslerden güvercinlerine gözü gibi bakıyor.

Çocuklarından ayırt etmediği güvercinlerinin beslenmesiyle özel ilgilenen Odabaş, onlara leğende banyo da yaptırıyor.

Odabaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, güvercinlere ilgisinin 14 yaşındayken başladığını ve o zamandan bu yana güvercin beslediğini söyledi.

Güvercin sevgisinin tutkuya dönüştüğünü ve onlardan vazgeçemediğini ifade eden Odabaş, "Güvercinlerime çok özel bakıyorum. Çünkü çok seviyorum. Yemlerinden tutun, bakımının her türlüsünü yapıyorum. Kısacası bunlara bağlandım. Bu sevgiyi daha da arttırarak sürdürmeyi düşünüyorum. İlk olarak birkaç güvercinle başlamıştım ama şu an güvercinlerim 100'ü aştı." dedi.

Güvercinlerin kendisine yaşama zevki verdiğini dile getiren Odabaş, "Güvercinlerin ilacı, aşısı ve her türlü bakımıyla bizzat kendim ilgileniyorum. Kendileriyle ilgilenmeye başladığımda iş stresimi atıyorum. Nalburcu işi yapıyorum, zor ve stresli bir iş ancak bunlarla bu zorluğu ve stresi atıyorum." ifadelerini kullandı.

Odabaş, dernek kurarak bu sevgiyi topluma yaymak istediğini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:52
Anahtar Kelimeler:
Güvercin SevgisiGüvercin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.