13 Aralık 2017 Çarşamba 17:17
Oyuncak Kütüphanesi Masallara Ruh Katıyor

Oyuncak Kütüphanesi´nin 5. Yılında  masal okumayı sevenler için seminer düzenlendi. 2 Aralık 2017 Cumartesi günü, NTV Radyo Spikeri Günnur Öztürk ile Oyuncak Kütüphanesi Derneği´nin 5. Yılı münasebetiyle  gerçekleşen, “Masallara Ruh Katıyoruz” seminerine öncelikli olarak anne, baba olan ve masal okumayı sevenler  katıldı.

Ankara Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi´nde gerçekleşen etkinliğe, ihtiyaç sahibi çocuklar için oyuncak bağışı ile katılım sağlandı. Etkinlikte toplanan oyuncaklar, Oyuncak Kütüphanesi Derneği tarafından köy okullarına gönderilecek.   Tamamen gönüllülük esasına dayalı olan Oyuncak Kütüphanesi Derneği,  seslerini duyurmak ve oyuncak ihtiyacı olan çocuklara oyuncakları ulaştırarak mutlu olmalarını sağlamayı amaçlıyor.  Yetkililer” Minik kalplere dokunabilmek. Oyuncakların elden ele değişebildiğini göstermek ve iletişim numaralarını yayarak Türkiye´nin neresinden olursa olsun bize de ulaşın diyoruz. Her oyuncak, ihtiyacı olan bir çocuğu sevindirecek, mutlu edecektir. Destek vermek,  minik kalpleri sevindirmek isteyenler aşağıdaki adres ve telefonlarımızdan bizimle iletişime geçebilir.” şeklinde konuştu.ü

İletişim İçin:

Oyuncak Kütüphanesi Derneği 0312 432 53 07

oyuncakkutuphanesi@gmail.com

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.