24 Şubat 2014 Pazartesi 19:57
Üniversite Öğrencilerinden Doğubayazıta Kütüphane

Kütüphanenin açılışına Kaymakam Karahan Daştan, Belediye Başkanı Canan Korkmaz, Marmara Üniversitesi’nden Doç. Dr. Berat Bir, Araştırma Görevlisi Özgür Polat, Marmara Üniversitesi Bilgi Yönetimi Kulübü Başkanı Ceren Bayazıtlı, THY Antalya Bölge Müdürü Ömer Durna, okul aile birliği yöneticileri ve çok sayıda öğrenci ile veli katıldı. Açılışta konuşan Okul Müdürü Mehmet Halis Demir, kütüphanenin açılmasına katkıda bulunan Marmara Üniversitesi hocalarına ve öğrencilerine teşekkür etti.

 

Marmara Üniversitesi Bilgi Yönetimi Kulübü Başkanı Ceren Beyazıtlı ise, “Bu kampanyayı duyduğumuzda, öğrencilerin başarısına katkımız olsun diye kampanyaya katıldık” dedi.

 

Kaymakam Karahan Daştan da, öğrencilerin sevinçlerine sevinç kattıkları için emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Başta Marmara Üniversitesi’nin hocalarına, öğrencilerine ve THY Antalya Bölge Müdürü Ömer Duran ile okul aile birliğine, okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Yapılan konuşmanın ardından kütüphanenin açılmasına katkı sunanlara plaket verildi.






Son Güncelleme: 24.02.2014 23:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.