02 Mayıs 2014 Cuma 17:15
Vodafone Freezone Birincileri Başkan Ateş'i Ziyaret Etti

Vodafone Freezone 17. Liseler arası ses yarışması icara dalında birincisi olan Ağrı Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ve Öğretmenleri Ağrı Belediye Başkanı Ercan Ateş’i makamında ziyaret ettiler.

Ağrı Belediye Başkanı Ercan Ateşi Makamında Vodafone Freezone 17. Liseler arası ses yarışması Birincisi olan Ağrı Güzel Sanatlar Lisesi Öğretmenleri Dilek Suzan, Tuba Kaya ve Öğrencilerden Batuhan Tepe, Ömer idin, Furkan Ekinci, Onur Kaya ve Ozan Andiç ziyaret etti.

Ağrı Belediye Başkanı Ercan Ateş yaptığı konuşmada, Ağrı Güzel Sanatlar Lisesini sonuna kadar desteklediklerini belirten Ateş; Final akşamı bende televizyonun karşısında finali izliyordum sizler kadar çok heyecan duydum Ağrı adına güzel bir final olduğunu belirtti.

Ağrı Belediye Başkanı Ercan Ateş sözlerine şu şekilde devam etti; Bütün gençlerin arzu ettiği her şeye sahip olabilirsiniz, ama bunlar yetmez asıl sahip olmamız gerek şey yüreğinizdeki ışık, heyecan ve başarıya doğru koşma arzusudur bunu unutmayın. Bu saydıklarımın hepsi sizde vardı, bu farklılığı sergilediniz ve zafer kazandınız birinci oldunuz. Sizleri tebrik ediyorum üzülmeyin bazen yoklukta başarı vardır, bazen azlık büyük zaferlerin ışığıdır.

Ağrı iline sunmuş olduğunuz bu büyük zaferin müjdesini sizlerle birlikte eşlik eden Tuba hocanızdan gururla aldık. Tebriklerimi birkez daha iletiyorum, sevincinizi zafer duygunuzu sizinle birlikte paylaşıyorum. Bundan sonraki süreç içerisinde de Belediye olarak yapacağımız bir şey olursa sizlerin yanında olacağımıza dairde söz veriyoruz.

Başkan Ateş; İnşallah bundan sonra yolunuz hep açık olur, başarılı çalışmalarınız ile bizleri daha da mutlu edersiniz.” dedi.

 

Ağrı Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Dilek Suzan yaptığı konuşmada; Vodafone Freezone 17. Liseler arası ses yarışması icara dalında birinci olan Ağrı Güzel Sanatlar Lisesi ayrıca bireysel olarak enstrüman dalında 3. ve erkek solist dalında 2. Olduklarını belirten Ağrı Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Suzan sözlerine şu şekilde devam etti; Yarışmaya katılan diğer illerin öğrencileri milyarlık müzik aletleri ile sahneye çıkıp yarışarak havalarını attılar. Bizim öğrencilerimiz ise ucuz ve eski müzik aletleri ile sahnede başarılarını sergilediler. Vodafone Freezone 17. Liseler arası ses yarışması hem kendilerine faydası oldu hem okula faydası oldu. Ağrı ilini duyurdular hep sporda adımız duyuluyordu müzikte adımız hiç duyulmuyordu bu vesile ile bir duyurdular pir duyurdular bundan dolayı Öğrencilerine tek tek teşekkür ederim.

 

Artık çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edeceğini söyleyen Ağrı Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Dilek Suzan şimdiden okulumuza verilecek tüm desteklerden dolayı Ağrı Belediye Başkanı Ercan Ateş’e ve tüm Ağrı halkına teşekkür etti.

 

Ziyaretten sonra Başkan Ateş Vodafone Freezone 17. Liseler arası ses yarışması birincisi olan Ağrı Güzel Sanatlar Lisesi Öğrenci ve Öğretmenleriyle birlikte ziyaret anısına toplu fotoğraf çektirdi.





Son Güncelleme: 02.05.2014 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.