11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRIDA DOSTLUK TURNUVASI DÜZENLENDİ

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen iller arası Taekwondo “Dostluk Müsabakası” sona erdi.

Ağrı’da son bir yılda iki kez düzenlenen İller arası Dostluk Turnuvalarının üçüncüsü de gerçekleşti.

15 Nisan Spor Salonunda düzenlenen “Dostluk Müsabakasına” Ağrı, Muş ve Iğdır illerinden 100’e yakın sporcu katıldı.

Kıyasıya geçen taekwondo müsabakaları büyük çekişmeye sahne oldu. İki gün süren müsabakalar sonucunda Ağrı 41 madalya ile Dostluk Müsabakansın Şampiyonu olurken, Iğdır 24 madalya ile ikinci Muş ise 22 madalya ilse turnuvanın üçüncüsü oldu.

Müsabakalar sonrası Düzenlenen ödül töreni ile sporculara madalya takdimi yapıldı. Ödül töreninde bir konuşma yapan Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cemil BUDAK; “Muş ve Iğdır illerinden gelen sporcu heyetini antrenörlerini tebrik ediyorum. Bize çok güzel bir Taekwondo zevki yaşattılar. Burada önemli olan birinci ya da ikinci olmak değil, önemli olan çevre iller arasında ki kardeşlik bağını pekiştirmektir dedi.

Sporcuların madalyalarını il müdür vekili, şube müdürleri, sporcu aileleri verdi.

Taekwondo antrenörü Önder ALPASLAN, birincilik kupasını ise Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili BUDAK’ın elinden aldı.


 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.