11 Ekim 2013 Cuma 00:00
GÖR-BİRDEN ÖZÜRLÜLERE DANIŞMANLIK HİZMETİ

Ağrı Görmeyen Kültür ve Birleşme Derneği (GÖR-BİR) Başkanı Aslan Kaya, Özürlü Memur Seçme Sınavı'na girecek adaylara danışmanlık hizmetleri sunduklarını söyledi.

 

Dernek binasında basın açıklamasını yapan Başkan Aslan Kaya, halen 20 engelliye verdikleri web tasarım kurslarının devam ettiğini söyledi. Kaya, 4 ay süren bu kurslar neticesinde engellilerin sertifikalarını alacağını anlatarak "Bu projemizin akabinde üzerinde çalıştığımız 16 tane projemiz var.

 

Bunların 2 tanesi hazır ve kabul aşaması gelmiş durumda. Bunlardan biri SODES ile birlikte mesleki eğitim kursu, diğeri ise Avrupa Birliği ile işbirliği yaparak İsveç ve Hollanda gezileridir. Bu gezilerimiz birer ay olup 16 kişilik bir grup ile gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

 

Türkiye ilk kez Ağrı’da olan sesli kütüphanenin hizmet sunmaya devam ettiğini dile getiren Aslan, "Özürlü Memur Seçme Sınavı'na girecek adaylara Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ile birlikte danışmanlık hizmeti sunarak onlara yardımcı olmaya da çalışıyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.