11 Ekim 2013 Cuma 00:00
SERDAR TUNCER AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİNDEYAPILAN KUTLU DOĞUM HAFTASI PROGRAMINDA SAHNE ALDI

 

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinin düzenlediği Kutlu Doğum Programında şair ve televizyon programcısı Serdar TUNCER sahne aldı.Ağrı İbrahim Çeçen ÜniversitesiÇok Amaçlı Spor Salonunda “Üniversitemiz ile Halkımız El Ele Peygamber Sevgisine” adıyla gerçekleştirilen programa Ağrı İbrahim Çeçen ÜniversitesiRektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahri BAYIROĞLU, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kâzım KÖKTEKİN, Milli Eğitim Müdürü Fatih BAŞAK, İl Müftüsü İzani TURAN akademisyenler, öğrenciler ve Ağrılı vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başlayan gecede, İslami İlimler Fakültesi öğrencilerinden oluşan Katre-i Aşk adlı müzik grubu ilahi dinletisi sundu. Salonu dolduran izleyicilerden yoğun alkış alan ilahi dinletisinden sonra şair ve televizyon programcısı Serdar TUNCER sahne aldı. Ağrı da bulunmaktan ve böyle güzel bir vesileyle karşınızda olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden TUNCER, birbirinden güzel Naat-ı Şerifler seslendirerek, kendine özgü üslubuyla programa renk kattı.“Ümmet-i Muhammed içinde bizim milletimiz belki yüzde 20’lere tekabül etmekte” diyen TUNCER “Ancak, Efendimize yazılan Naaat-ı Şeriflerin yüzde 80’i bizim dilimizde yazılmış. Bunu bir millet şovenizmiyle söylemiyorum ama bu milletimiz Peygamber sevgisini ortaya koymak adına önemli bir delildir, ispattır” dedi.

Serdar TUNCER’e sunumunun ardından Ağrı İbrahim Çeçen ÜniversitesiRektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahri BAYIROĞLU tarafından teşekkür plaketi verildi.  Gecede son olarak İslami İlimler Fakültesi tarafından düzenlenen “Peygamberimize Mektup”  konulu yarışmada derece giren öğrencilere ödülleri verildi. Dereceye giren öğrenciler ödülleriniAğrı İbrahim Çeçen ÜniversitesiRektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahri BAYIROĞLU, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kâzım KÖKTEKİN, Milli Eğitim Müdürü Fatih BAŞAK ve İl Müftüsü İzani TURAN’ın elinden aldı. Program yapılan ödül töreninin ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.