11 Ekim 2013 Cuma 00:00
YERLİKAYA KÖY YOLLARINI DENETLEDİ

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Eskiharman Köyü yolunda devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. 
 
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cesim Gökçe ve Genel Sekrekter Yardımcısı Ramazan Adsay ile birlikte Eskiharman Köyü’ne gelen Vali Yerlikaya, burada çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yapılan yolda bir süre yürüyen Vali Yerlikaya, daha sonra asfalt finişeri’ne binerek yola dökülen asfalt malzemesini yakından inceledi. 
 
Geçen yıl başlayan çalışmaların sırasıyla devam edeceğini kaydeden Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, “köy yollarının asfaltlama çalışmalarına geçtiğimiz yıl başladık. Bu yıl Merkeze bağlı Arakonak, Akbulgur, Kayabey köylerinin merkez sınırı 7,6 km, Erkiharman da ise 8 km olmak üzere 15,6 km sıcak asfalt yapımı ihalesini yaptık. Bu yolların bize maliyeti 2 milyon 667 bin TL olacak. Daha fazla yol yapmak için ek ödenek talebimiz oldu. Ödeneğin çıkması durumunda 2012 yılı içerisinde merkez köylerde toplam 30 km civarında yol yapmayı hedefliyoruz” dedi.
 
Yol yapımı konusunda beş yıllık bir hedef koyduklarını belirten Vali Yerlikaya, “her yıl kendimize belli bir km yol yapma hedefi koyduk. İki sezondur başladığımız asfaltlama çalışmaları düzenli bir şekilde devam ettiği takdirde 5 yıl sonra asfaltlanmamış köy yolu kalmayacaktır”  şeklinde konuştu.


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.