06 Haziran 2016 Pazartesi 12:18
Konya'da İlk Teravih Coşkusu

Konya'da Ramazan ayının gelmesiyle birlikte şehrin her yerini saran coşku, ilk teravih namazının kılınmasıyla başladı.

İslam alemi mübarek Ramazan ayının ilk teravih namazını eda etmenin sevincini yaşadı. Konya'da vatandaşlar on bir ayın sultanı Ramazan'ın ilk teravihini kılmak için camilere akın etti. Kılınan namaz, okunan salâvatlar ve yapılan dualarla mübarek ay huşu içerisinde karşılandı.

İslam âleminin heyecanla beklediği Ramazan ayının ilk teravih namazı için Konyalı camilere koştu. Camileri dolduran vatandaşlar okunan ezanın ardından kılınan ilk teravih namazıyla onbir ayın sultanına "hoşgeldin" dedi. Kadın erkek camilere gelen vatandaşlar on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'e kavuşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadı. Mevlana Meydanı da teravih namazında doldu. Vatandaşlar, ilk teravih namazını kılmanın mutluluğunu yaşadı.

Son Güncelleme: 06.06.2016 12:18
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.