12 Temmuz 2015 Pazar 00:03
Opel Insignia'ya 1.6 Dizel Takviyesi

Opel'in orta sınıf oyuncusu Insignia, en sonunda küçük hacimli dizel motora kavuşuyor.

 Orta sınıfta küçük hacimli dizel motorla donatılan otomobillerin sayısı her geçen gün artıyor. Opel Insignia'da, Astra, Meriva, Zafira ve Mokka modellerinden tanıdık yeni nesil 1,6 litrelik turbo beslemeli dizel motor görev alacak.
 
120 HP ve 136 HP güç üreten her iki motorun da torku 320 Nm olarak veriliyor. 2,0 litrelik dizellerin yerini alan motorlardan güçsüz olanı 6 ileri manuel şanzımanla donatılmış. 0'dan 100 km/s hıza 11,9 saniyede ulaşan bu motorla 100 km'de ortalama tüketim 3,9 litre olarak veriliyor. Güçlü olan versiyonsa 0'dan 100 km/s hıza 10,9 saniyede ulaşıyor ve 0,1 litre daha az yakıt tüketim verisine sahip. 
 
Bu arada Opel OnStar uygulaması ve yeni nesil IntelliLink sistemi de artık Opel Insignia'da alınabilecek. OnStar sistemi yol asistanı uygulaması olarak öne çıkarken yeni IntelliLink ile birlikte otomobile ait bilgileri akıllı telefonlar üzerinden izlenebiliyor. 

Son Güncelleme: 12.07.2015 00:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.