26 Ağustos 2015 Çarşamba 12:19
Erzurum'da yeni mesire alanları

ERZURUM   - Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezinde yeni sosyal donatı alanı oluşturacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, eski havaalanı yolunda yapılacak mesire alanıyla Erzurumluların doğayla iç içe olan bir ortamda dinlenme olanağı bulacağı belirtildi.

Çocuk oyun alanları ve piknik ünitelerinin de yer alacağı dinlence mekanında, vatandaşlara rahat ve konforlu bir dinlenme alanı oluşturulduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Fen İşleri Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında, 6 bin 934 metrekareye çim serilip, 15 bin 397 metrekareye de andezit döşeme yapılacak. Eski havaalanı mesire alanına, 454 ağaç, 78 çalı, 55 kare kamelya, 13 altıgen gazebo, 8 oturma bankı, üç kuleli çocuk oyun grubu, dokuz parçalı fitness aleti, 7 çeşme, 20 güneşlik ve güvenlik binası yapılacak."

Son Güncelleme: 26.08.2015 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.