26 Ekim 2015 Pazartesi 12:58
Ağbaba MESOB Başkanı Genel seçime doğru

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti.

MESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Keskin, ziyarette Ağbaba'ya Malatya'da kanser vakalarının sıklıkla görülmeye başladığını, bu nedenle İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi bünyesinde Onkoloji Hastanesi kurulmasını istediklerini belirtti. 

Kentte ikinci bir üniversitenin kurulması gerektiğini vurgulayan Keskin, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları 5. Bölge Müdürlüğünün tarihi gar dışındaki tüm birimlerinin Vagon Onarım Fabrikasına taşınmasını, Sümerbank ve Tekel gibi fabrikalarının elden çıkarılmasının önüne geçilmesini talep etti. 

Ağbaba da esnaf camiasının kendileri için önemli olduğunu kaydetti.

Esnafın, Türkiye'nin ayakta kalmasını sağlayan önemli bir sektörü temsil ettiğini aktaran Ağbaba, "İktidara gelmeden CHP'nin vaatleri gerçekleşecek. Bu konuştuklarımız koalisyon görüşmelerinde de ifade edildi. Bunu da belirtmek istiyorum. Asgari ücretin bin 500 lira yapılması, emeklinin 2 maaş ikramiye alması direk esnafı ilgilendiriyor. Türkiye’de özellikle kıt kanaat geçinmeye çalışan kesimi ilgilendiriyor. Başbakan emekliye 300 lira ikramiye vereceğini söylüyor. Bu da güzel bir gelişme. Umarız CHP'nin söylediği şeyler gerçekleşir." 

Ziyaret eşlik eden CHP milletvekili adayı Erdem Aslanoğlu da birlik ve beraberliğin önemini belirtti. 

 

Son Güncelleme: 26.10.2015 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.