21 Ağustos 2015 Cuma 16:21
AK Parti Darende Danışma Toplantısı yapıldı

AK Parti Darende ilçe danışma meclisi toplantısı düzenlendi.

Toplantıya katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, CHP ve MHP’nin koalisyon görüşmelerindeki tutumlarına değinerek, 13 yıllık AK Parti iktidarının kazanımlarının, yapılan hizmetlerin inkar edilmesinin istendiğini söyledi.

Türkiye’nin dar bir boğazdan geçtiğini kaydeden Dalkılıç, “Terör hortlamış, ülkenin evlatları can veriyor. Gelin beraber yürüyelim dedik, samimi olarak da teklif götürdük ancak onların şartlarında olmadı. MHP, hükümet kurmam azınlık hükümetine de destek vermem, koalisyona girmem şeklinde bir tavır takındı. Devlet Bahçeli ve aynı zihniyette olanlar bu millete vatanperverlikten, milliyetçilikten, şahadetten söz etmemelidir. MHP yönetiminin maskesi düşmüştür" diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de hükümetin belirsiz olduğu bir dönemde yaşadıklarını dile getirerek, "Allah'a hamdolsun Başbakanımız, ekibiyle hiçbir eksikliğe, boşluğa meydan vermeden hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı devam ettiriyor. Şu anda en kanlı terör örgütü olan PKK’ya ve onun siyasi kolu olan HDP’ye karşı aslanlar gibi mücadelemizi sürdürüyor" dedi.

AK Parti'nin bütün iyi niyetli çalışmalarına rağmen koalisyonun kurulamadığını belirten Şahin, şöyle konuştu:

"Şu anda gelmiş olduğumuz noktayı açarsak koalisyonların oluşması için gecemizi gündüzümüze katarak mutlaka bir hükümetin olması gerekirdi fakat MHP kapılarını kapattı. Onlar milletten utanması olmasa CHP ile seve seve koalisyon yaparlar. Hatta HDP ile de bir araya gelirler. 7 Haziran’dan önce AK Parti’ye oy vermeyin gidin HDP'ye oy verin dediler. Niçin? HDP'ye verilen oy AK Parti’nin bileğini bükmek içindi. Süreci tıkayan MHP’nin amacı AK Parti, CHP ve HDP'nin birlikte koalisyon kurmasına zemin hazırlamak. Fakat biz şu ana kadar yapacağımızı yaptık, eğer seçim hükümeti olacaksa bunu vebali, günahı, sorumluluğu tamamen Milliyetçi Hareket Partisi'nindir." 

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ise çalışmalarını aralıksız sürdüren teşkilat mensuplarına ve AK Parti gönüllülerine teşekkür ederek, AK Parti'nin her zaman dinamik kadrolarıyla millete hizmet için hazır olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 21.08.2015 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.