07 Ağustos 2015 Cuma 20:16
AK Parti Milletvekili Şahin:

MALATYA  -  AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, koalisyon görüşmelerine ilişkin "Koalisyon çalışmaları çerçevesinde elimizden geldiğince yapıcı olamaya çalıştık" dedi.

Şahin, AK Parti İl Başkanlığında, her cuma günü namazdan sonra düzenleyecekleri "Halk Günü"nde, bir milletvekilinin vatandaşların taleplerini dinleyeceğini söyledi.

Çözüm partisi olduklarını dile getiren Şahin, şunları kaydetti:

"Koalisyon çalışmaları çerçevesinde elimizden geldiğince yapıcı olamaya çalıştık. Ülkeyi tekrar ikinci bir seçime götürmemek için koalisyon da olsa bir araya gelelim diye düşündük. Üç siyasi parti var. Üç siyasi parti içerisinde CHP ve MHP ile görüşmelerimizi sürdürdük. En son CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Başkanımız ve Başbakan Ahmet Davutoğlu görüştü. Sonuç ne olur bilemiyoruz."

HDP'nin kendi iradesiyle hareket etmediğini öne süren Şahin, "Kandil'den, İmralı'dan gelen emirler ve direktifler doğrultusunda Meclis çatısı altında siyasetlerini belirlemeye çalışıyorlar" dedi. 

Bir basın mensubunun, kayısıya verilen 41 liralık don desteğine üreticilerin az bulduğu için tepkili olduğunu söylemesi üzerine Şahin, "Yanılmıyorsam Malatya için 25 veya 30 milyon lira destek verdiler. Müracaat eden insan sayısına böldüler. İlk etapta 250 lira gibi bir rakam gözüküyordu. Ortada bir pasta var diyeyim, o pastayı siz bölmek zorundasınız. Müracaat sayısı arttıkça onun da limiti düşmüş oldu, 41 lira gibi bir rakam görülüyor" diye konuştu. 

AK Parti Milletvekili Şahin:

AK Parti Milletvekili Şahin:

Son Güncelleme: 07.08.2015 20:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.