12 Ağustos 2015 Çarşamba 19:29
Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı

MALATYA Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ağustos ayı 1. oturumu, Büyükşehir Meclis Salonunda, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başkanlığında gerçekleştirildi. 

Çakır, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin son günlerde zor bir süreçten geçtiğini ve terör olaylarının artığını belirtti.

Ülkedeki terör olaylarının biran önce son bulmasını temenni eden Çakır, "Terör saldırıları sonucu hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Birliğimizi, beraberliğimizi dünya görüşümüz ne olursa olsun ülkemizin geleceği için her zaman korumak zorundayız. Terörü nereden gelirse gelsin, hangi düşüncede olursa olsun lanetliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Çakır’ın konuşmasının ardından meclis gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Meclis tarafından 2012 yılında kabul edilen Malatya Belediyesi İlan Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği, büyükşehir statüsünden dolayı, Malatya Büyükşehir Belediyesi İlan Reklam ve Tanıtım yönetmeliği olarak revize edilerek, komisyon raporu doğrultusunda onaylandı.

Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi tarafından sahada uygulanacak emir ve yasaklarla ilgili Zabıta Dairesi Başkanlığınca meclise sunulan Malatya Büyükşehir Belediyesi Emir ve Yasaklar Yönetmeliği, Hukuk İhtisas Komisyonu raporu doğrultusunda kabul edildi.

Ağustos ayı 2. oturumunun 17 Ağustos Pazartesi günü yapılacağı bildirildi.  

Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı

Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı

Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı

Son Güncelleme: 12.08.2015 19:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.