21 Ağustos 2015 Cuma 16:15
Eser'den Kaymakam Türk'e ziyaret

MALATYADarende Belediye Başkanı Süleyman Eser, bir süre önce Darende Kaymakamlığı görevine atanan Ali Türk’ü makamında ziyaret etti.

Kaymakam Türk’e yeni görevinde başarılar dileyen Eser, Darende'ye hayırlı hizmetler sunmasını temenni etti.

Belediye hizmetleri hakkında bilgiler veren Başkan Eser, "Bizler belediye olarak ilçemizin kalkınması ve gelişmesi adına çeşitli projeler yürütüyoruz. Her zaman kurumlarımızla iç içe birlik ve beraberlik içinde olmaya çalışıyoruz. Kaymakamlığımızın da destekleriyle Darende’mize güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yeni göreve başlayan Kaymakam Türk ise Darende'nin güzel bir ilçe olduğunu burada görev almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Bizler hizmetin odağına önce insan görüşünü koyarak çalışacağız. İnşallah belediyemizle her platformda el ele vererek Darende için güzel işler yapmak istiyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 21.08.2015 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.