04 Ocak 2016 Pazartesi 16:02
İnönü Üniversitesinde Ödüllü Bilgi

İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ödüllü bilgi yarışması düzenleyecek. 

Üniversitenin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, öğrencilerin, disiplinli çalışmalarına yardımcı olmak, heyecanlarını arttırmak, aralarında rekabet oluşturmak, öz güven kazandırmak, yarışma alanlarıyla ilgili bilgi, kültür düzeylerini yükseltmek ve çevreleriyle paylaşmalarını sağlamak amacıyla İlahiyat Fakültesi tarafından tüm üniversite öğrencilerine yönelik, siyer, İslam'da ibadetler ve hadis konularında ödüllü bilgi yarışması gerçekleştirilecek. 

İlim Yayma Cemiyeti ile Ensar Vakfı Malatya şubeleriyle İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Derneğinin desteklediği, yazılı ve sözlü sınavların yapılacağı yarışmaya, 9 Şubat 2016 tarihine kadar internet üzerinden başvuru yapılabilecek. 

Herhangi bir üniversitenin fakülte veya yüksekokullarına kayıtlı öğrencilerin başvuruda bulunabileceği yarışmada, siyer yazılı sınavı 11 Mart 2016, İslam ibadetleri 15 Mart 2016, hadis de 18 Mart 2015 tarihlerinde İlahiyat Fakültesi binasında yapılacak. 

Sözlü yarışmada birinci olan 3 kişiye, birer Cumhuriyet altını ile Diyanet İşleri Başkanlığının Kur'an Yolu Türkçe Meal ve Tefsiri, ikinci olan 3 kişiye, birer yarım Cumhuriyet altını, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Kur'an Yolu Türkçe Meal ve Tefsiri veya Hadislerle İslam, üçüncü olan 3 kişiye de çeyrek altın ile Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Kur'an Yolu Türkçe Meal ve Tefsiri ya da Hadislerle İslam ödülleri verilecek. 

Son Güncelleme: 04.01.2016 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.