13 Ağustos 2015 Perşembe 14:47
MAKSİ Genel Müdürlüğü değerlendirme toplantısı yaptı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MAKSİ) Genel Müdürlüğü değerlendirme toplantısı yaptı.

MASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, kentte bulunan bir otelde düzenlenen toplantıya katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, burada yaptığı konuşmada, büyükşehirlerdeki su ve kanalizasyon idarelerinin yapısına bakıldığında MASKİ’nin Türkiye genelinde ilk 3'e girebilecek bir kurum olduğunu belirtti. 

Şu an Malatya'da MASKİ’nin bütçesinin en az 5 katı kadar yatırım yapılması gerektiğini kaydeden Çakır, "Su ve kanalizasyon, insanların günlük yaşamlarını devam ettirebilmesi için temel ihtiyaçlardır. Dolayısıyla bunlarda gecikme, öteleme olmaz. Haliyle önümüzdeki bütün yatırımlarımızı en kısa zaman diliminde yapmamız gerekiyor. Malatya genelindeki bütün mahallerimizin denetlenmesi ve tekrar gözden geçirilmesi gerekiyor. Eksikliklerin tek tek tespit edilmesi lazım" ifadelerini kullandı.  

İleriki aylarda hizmetlerin daha net bir şekilde ortaya çıkacağını aktaran Çakır, MASKİ'nin saha hakimiyetini iyi yapmış, kaynağını sağlıklı kullanabilen, sorunlara anında müdahale edebilen bir kurumsal kimliğe kavuştuğunu vurguladı.

MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir de kurumun 15 aylık değerlendirmesini yaptı.

Kurumsallaşma sürecinden yatırımların planlanması gibi önemli adımlar attıklarını kaydeden Özdemir, geride kalan sürede Malatya'nın her açıdan röntgenini çektiklerini vurguladı.

Özdemir, 13 ilçe ve 716 mahalleye hizmet ettiklerine dikkati çekerek, geride bıraktıkları 15 aylık hizmet dönemlerinde yaptıkları çalışmalarla vatandaşların takdirini kazandıklarına belirtti.

Son Güncelleme: 13.08.2015 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.