10 Temmuz 2015 Cuma 11:18
TARSİM'den 'Tarım ve Risk' konulu fotoğraf yarışması

MALATYA  - Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM), İstanbul Fotoğraf Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) işbirliğiyle ile "Tarım ve Risk" konulu fotoğraf yarışması düzenliyor.

TARSİM Malatya Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre TARSİM ve İFSAK işbirliğinde gerçekleştirilen yarışmayla tarım faaliyetlerinin önemi ve kesintiye uğramasının olumsuz sonuçlar doğurabileceği gösterilerek, tarım sigortasıyla ilgili ülke genelindeki bilinç düzeyinin arttırılmasını amaçlıyor.

Yarışmaya seçici kurul üyeleri ve birinci dereceden yakınlarıyla Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) temsilcisi, TARSİM üst düzey yöneticileri, İFSAK Yönetim Kurulu üyeleri ve birinci derece yakınları dışında, Türkiye’de ikamet eden ve 18 yaşını doldurmuş herkes katılabiliyor. 

"Tarım ve Risk" konulu yarışmaya www.tfsfonayliyarismalar.org web sitesi üzerinden online olarak başvuruda bulunulabilecek. Katılım ücretsiz olacak. 

Başvurular 31 Aralık’a kadar sürecek.

Son Güncelleme: 10.07.2015 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.