09 Aralık 2015 Çarşamba 10:44
Yeni Malatyasporlu Mba

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un Nijeryalı orta saha oyuncusu Sunday Mba, "Takım olarak Karşıyaka maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Onları yenmeye gideceğiz" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) sahasında gerçekleştirilen antrenman öncesi gazeteciler açıklamalarda bulunan Mba, 14. haftada Adana Demirspor'a 3-1 yenildiklerini hatırlattı. 

Takımlarında geçen hafta yaşanan kriz dolayısıyla tam olarak maça adapte olamadıklarını dile getiren Mba, "Hafta içi bir para sıkıntımız oldu. Bu idmanlarımıza yansıdı. Bu nedenle maça da iyi konsantre olamadık" diye konuştu.

Mba, takım olarak çıkışlarını sürdüreceklerini vurgulayarak, "Bazı takımların 17 puanı bile yok. Ben yine de iyi gittiğimizi düşünüyorum. Şimdi hem deplasmanda hem de sahamızda kazanarak daha da yukarıya çıkacağız. Ligin ilk yarısını 8 ya da 9. sırada bitireceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kendi performansıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Mba, şu andaki performansının yüzde yüz olmadığını, daha iyi performanslar çıkaracağını belirtti.

Mba, performansını arttırmak için çalıştığını aktararak, "Performansımın bazen düşük olmasının sebebi takım halinde bazen iyi bazen de kötü oynamamızdan kaynaklanıyor. Bu benim performansımı etkiliyor ama ilerleyen zamanlarda performansımı yüzde yüze çıkaracağım" şeklinde konuştu.

Mba, taraftarların kendilerini sonuna kadar desteklediklerini ve bunun kendilerini mutlu ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Taraftarlarımızı seviyorum. Onlar bizim itici gücümüz. Bizi gerçekten destekliyorlar. Biz de onlara söz veriyoruz, onları mutlu edeceğiz. Karşıyaka takımını çok iyi tanımıyorum. Takım olarak Karşıyaka maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Onları yenmeye gideceğiz."

Son Güncelleme: 09.12.2015 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.