19 Mart 2015 Perşembe 13:14
AFAD Müdürü Tanış, gazetecilerle bir araya geldi

MUŞ (AA) - Kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen Muş Afet Acil Durum Müdürü İbrahim Tanış, projelerini anlattı.

Makamında düzenlediği basın toplantısında konuşan Tanış, amaçlarının vatandaşa hizmet olduğunu belirtti.

Diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla ciddi bir çalışma içine gireceklerini aktaran Tanış, "Muş için inşallah güzel şeyler yapacağız. Yaptığımız tüm çalışmaların basın tarafından takip edilmesini istiyorum. Çünkü takip edildiğimiz takdirde hem zevkimiz artar hem de görmediğimiz eksikliklerimizi tamamlarız. Böylece daha ciddi çalışmalar yaparız" ifadelerini kullandı.

Tanış, şunları kaydetti:

"Koordineli bir şekilde çalışacağız. Kamu kurumlarıyla iletişim haline geçip fikir alışverişinde bulunacağız. Muş'ta neler yapabiliriz diye gayretle çalışacağız. 64 okul ve kamu kurumunda eğitimler gerçekleştirilmiştir. Bu eğitimlere devam edeceğiz. Devlet konutlarıyla ilgili çalışmamız olup şu anda 400'ün üzerinde bekleyen talep var ve şu anda 75'i devam ediyor. 2014 yılında 203 konut tamamlanıp teslim edildi. 2014 yılında ise hedeflenen konut sayısı 400'dür. Bu yıl bunun çalışmasını yapacağız."

 

 

 

afad-muduru-tanis,-gazetecilerle-bir-araya-geldi.jpgafad-muduru-tanis,-gazetecilerle-bir-araya-geldi-001.jpg

 

Son Güncelleme: 19.03.2015 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.